logo ringsted midtimulighederneRingstedkoret er en forening i Ringsted Kommune (Folkeoplysningslovens regler).

Ringstedkoret er et 4-stemmigt voksenkor (sopran-alt-tenor-bas). Koret blev stiftet d. 15. januar 1943 i Ringsted af en ung hjælpepræst, Poul Pedersen.

Medlemmer
I Ringstedkoret er der p.t. ca. 35 sangglade medlemmer. Alle er amatørsangere, der har korsangen som deres store fritidsinteresse. Korets medlemmer betaler kvartalsvis kontingent.

Nye medlemmer
Optages gerne hele året rundt. Læs flere detaljer her. Kontakt formanden og aftal hvilken øveaften, du møder op til en uforpligtende øveaften. Som ny vil man lige fra starten få udleveret noder og bliver mødt med vejledning og støtte fra sin stemmegruppe.

Repertoire
Koret har et meget varieret repertoire, der spænder lige fra klassiske værker til populære musicals. Koret holder også meget af den danske sangskat, glade evergreens og diverse salmer.

Socialt
Nye medlemmer vil med det samme blive opfordret til at deltage i de sociale arrangementer, så vi kan lære hinanden at kende. Ud over sangen lægger vi nemlig stor vægt på at have det hyggeligt og rart sammen. Blandt andet arrangerer vi sommerafslutning, julefrokost m.m.

Aktiviteter
Hvert år synger koret i en eller flere af de lokale kirker og har ofte gæstet København og andre byer i Danmark.

Rejser 
Ringstedkoret foretager jævnligt korrejser. Foruden i Danmark har vi rejst i USA, Østrig, Luxemburg, Ungarn, Finland, Norge, Sverige, Tyskland, Wales og senest i Italien. Læs mere, klik her


Dirigent

jan2019 JHAFra jan. 2019 starter Janus Høgfeldt Araghipour som ny dirigent for Ringstedkoret. Mere herom senere.