Så synger vi igen …..

Ringstedkorets første øveaften efter sommerferien er tirsdag d. 17. august.

Vi øver hver tirsdag i Campusskolens kantine kl. 19-21.30. Nye medlemmer er velkomne, kontakt formand Maiken Petersen (tlf. 41 41 26 28, mail: formand@ringstedkoret.dk) og aftal en prøveaften. Det bedste udbytte får man, hvis man er med fra sæsonstart.

Der er flere spændende opgaver at tage fat på i efterårssæsonen. I oktober får Ringsted besøg af det tjekkiske ungdomskor Mendik, som består af 52 unge sangere. Mendik og Ringstedkoret holder fælles koncert tirsdag d. 26. oktober.

Korets største opgave i efteråret er indstudering af G. Rossinis værk Petite Messe solennelle. Midt i oktober holder vi korweekend, hvor der bliver lejlighed til at øve værket intensivt over et par dage. Ringstedkoret deltager i en opførelse af værket i Helligaandskirken i København søndag d. 14. november kl. 16.00.