Vellykket koncert i Sct. Bendts Kirke lørdag d. 12. november!

Publikum var mødt talrigt op til Ringstedkorets koncert i Sct. Bendts Kirke, og koret indfriede alle forventninger.

Max Sydendal, Ringstedkorets nye dirigent, leverede en formidabel indsats, da han ledede solister, kor, strygeensemble og organist / akkompagnatør igennem den store musikalske rejse ‘fra barok til rock’. Med sit store kendskab til kirkens akustik sørgede Max for, at alle toner sad hvor de skulle, og kirkens fantastiske efterklang blev udnyttet til fulde.

Vivaldis mægtige Magnificat klang flot ud i kirkerummet, og de stilfærdige værker af Faure og Franck skabte netop den meditative ro, som er meningen med dem. Afslutningsvis gav koret Freddie Mercurys gribende Love of my Life i fire stemmer, akkompagneret af strygere og klaver i et helt nyt arrangement skabt af Max Sydendal. Og så – som en overraskelse – gjaldede Fangekoret fra Verdis opera Nabucco ud i kirkerummet. Publikum kvitterede med stående ovationer. Efter koncerten var der forfriskninger til alle, hvor der blev snakket livligt om den store oplevelse, som koncerten var.


plakat_magnificat