Fra barok til rock II

Koncerten i Sct. Bendts Kirke d. 12. november, der markerede 80-året for Ringstedkorets stiftelse, var lige så fantastisk en oplevelse for koret, som sidste år, med urpremieren af ’Barok til Rock’.

Koncertens klassiske indledning, Vivaldis ’Gloria’, klang rigtig godt i det store kirkerum. Max fik igen det gode samspil mellem alle grupper til at fungere. Det var en fornøjelse for koret at fylde kirkerummet med barokmusikken sammen med Louise Hyrups strygerensemble, og Merete L. K. Hansen ved orgel og cembalo. Og sidst, men ikke mindst, var de to solisters indsatser, sopranen Lea Quortrup og mezzosopranen Sidsel Aja Eriksen en fryd for øret.

Anden afdeling af koncerten blev indledt med C. Francks smukke ’Panis Angelicus’, med kormedlem Iben Bidstrup som solist. Ibens smukke og intense fortolkning gik lige ind i alles hjerter. Koret sluttede af med et par Queen-numre, ’Who Wants To Live Forever’ og ’Love of my Life’, der blev ledsaget af strygerensemblet. Max havde igen i år komponeret indsatserne til strygerne, som gav Queen-numrene et helt nyt udtryk for publikum. 

Kæmpe tak til Max for den store indsats igen i år. Det var en stor oplevelse at gennemføre koncerten og se, at det begejstrede publikum.