Månedlige arkiver: august 2023

3 indlæg

Sæsonstart efterår 2023

Så er koret i gang igen!

Vi har fornøjelsen af et nyt lokale, Dagmarskolens Samlingssal, som vi tog i brug tirsdag d. 15. august. Der er højt til loftet, god akustik og god plads.

Nu gælder det forberedelsen af vores 80-års-koncert søndag d. 12. november, som alle kormedlemmer ser frem til. På sæsonens første øveaften fik vi udleveret noder til Vivaldis ‘Gloria’ og kom, som det ses på billedet, godt i gang med 1. sats.

Vi starter igen på tirsdag, d. 15. august

Det har forhåbentlig været en god sommerferie for jer alle, selvom vejret ikke var optimalt hele tiden. Om et par dage kan vi glæde os til at starte i Dagmarskolens Samlingssal.

Praktiske bemærkninger om indgang og parkering
Døren til skolegården vil være aflåst hele tiden, også imens vi opholder os i salen. Samlingssalens bagindgang skal bruges, ligegyldigt hvor du parkerer eller kommer fra. Derfor vil jeg anbefale alle, der kommer i bil, at parkere på P-pladsen ved siden af bagindgangen. Kør ind fra Korsevænget, orienter dig eventuelt på det medfølgende kort, klik her.

Aktuelt omkring 80-års-koncerten i Sct. Bendts Kirke
I skrivende stund har vi faste aftaler med to solister (sopran og mezzosopran), en organist og 7 strygere. Vi afventer stadig svar fra 2 fonde. Der mangler kun tilsagn om 6.500 kr., som vi stadig krydser fingre for at indhente. Der er stadig god tid til søndag, d. 12. nov.

Ellers må vi overveje at forhøje prisen lidt på koncertbilletten. På budgettet er samlet billetindtægt sat til 12.000 kr. – det samlede beløb vi opnåede ved sidste års koncert (som var 100 kr. ved indgangen, og 75 kr. ved forudbetalte billetter).

Under alle omstændigheder tager vi nu som givet, at koncerten gennemføres. Jeg håber, I alle har husket at reservere datoen i jeres kalender ✔

På tirsdag udleverer Birgitte det nyindkøbte nodehæfte til Vivaldis Gloria, og så kan vi starte med at indøve værket.

For god ordens skyld minder jeg om, der kun må bruges blyant ved jeres notater.

Portvinsglas er med på tirsdag!
STORT tillykke til Gudrun, som for 8 dage siden har fejret sin halvrunde fødselsdag! I pausen vil hun give en lille én til halsen 🌹

Jeg glæder mig til at se jer alle sammen, og til at komme i gang med at synge igen.

Vel mødt til første øveaften i Dagmarskolen!

/Korhilsen Karen